Advies nodig? Bel 0528 - 853555Neem contact op

  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Advies nieuw- of verbouwplannen

Heeft u nieuw- of verbouwplannen, maar laat het ontwerp nog op zich wachten? Wij begeleiden u hierin van begin tot eind. Van advies en ontwerp tot het realiseren van de bouw zelf: Fieten Totaalbouw is uw antwoord! Lees meer over onze aanpak omtrent het adviseren van nieuwbouw- of verbouwplannen.

Het maken van een bouwplan

Voor er een bouwplan staat, moet er advies worden gegeven. Laten wij hier nu een kei in zijn. Wij stellen enkel doelen die haalbaar zijn, aan de hand van bouwtechnisch advies en een uitgebreide begroting van bouwkosten. Fieten Totaalbouw begeleidt u vervolgens tijdens het gehele traject van offertes, en helpt u kiezen voor de perfecte leverancier. Wij voeren zelf of in samenspraak met een architect de ontwerpen uit. Dit stelt ons in staat om met creatieve en praktische ogen naar uw bouwwensen te kijken. Ook adviseren we u over aspecten waar u zelf niet snel aan zou denken maar waar wij wel kennis van hebben als professionals. Of het nu gaat om een woning of om een bedrijfspand; advies en ontwerp verkrijgt u bij Fieten Totaalbouw voor relatief lage kosten.

De uitvoering en het proces

In het eerste gesprek worden woonwensen breed uitgemeten en uitgebreid geïnventariseerd. Stijlvoorkeuren en budget zijn belangrijke factoren die worden meegenomen door ons. We maken vervolgens een schetsontwerp, zodat u als klant kunt besluiten of wensen goed vertaald worden. Een investeringsopzet volgt, zodat u een snel en inzichtelijk overzicht krijgt van de verwachte kosten. Zo weet u exact waar u aan toe bent! We houden u periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen, zodat u een goed en vooral ruimtelijk inzicht krijgt. Is alles naar wens? Dan werken we het (samen met uw architect) uit tot een definitief ontwerp en een uiteindelijke prijsopgaaf. De constructie berekeningen worden gemaakt en de omgevingsvergunning wordt geregeld. Het totaalpakket van Fieten Totaalbouw past perfect!

Nieuws

meer nieuws