Advies nodig? Bel 0528 - 853555Neem contact op

  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Beheer en onderhoud kantoor- en bedrijfspanden

Kantoor- en bedrijfspanden zouden aangenaam moeten zijn om in te werken. Dit kan gaan om gebouwen voor de industrie, de gemeente, het onderwijs of voor de gezondheidszorg. Elk van deze panden heeft het recht op aandacht die het verdient. Waar dit mee begint? Met een goed meerjarig onderhoudsplan. Fieten Totaalbouw geeft hier passend advies over. Ook zorgen wij voor het verhuurklaar maken van deze panden, voor herindelingen, esthetische opknapbeurten, een vast periodiek onderhoud en een 24 uurs service indien reparaties noodzakelijk zijn. Meer weten over een goed en verantwoord beheer- en onderhoudsbeleid? Lees dan verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Beheer

U kunt ervoor kiezen om het technische beheer door ons uit te laten voeren. Graag dragen wij zorg voor de inspectie van de panden, waardoor we technische storingen kunnen verhelpen en onderhoudsopdrachten kunnen coördineren. Er kunnen periodiek controles worden uitgevoerd, waarbij wordt vastgesteld of de staat van het pand nog goed is. Hierna kan worden gezocht naar huurders: Fieten Totaal bouw beschikt over een groot regionaal netwerk en kan u hierbij ook assisteren.

Onderhoud

Het onderhoud van gebouwen heeft betrekking tot alle zaken die tot het gebouw behoren. Dit gaat van het toezien op, tot natuurlijk het onderhouden van. Het gebruiksbesluit, de gebruiksvergunning en de aan de vergunning gekoppelde verplichtingen komen hier allemaal bij kijken. Er moet worden toegezien op het meerjaren onderhoudsplan, op de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden, en er moeten inspecties en controles worden verricht omtrent de onderhoudsstaat in het algemeen, maar ook specifiek. Er zijn dus heel wat aspecten die hierbij komen kijken. Gelukkig beschikt Fieten Totaalbouw over jarenlang ervaring. Zo krijgt u precies de hulp en assistentie die u mag verwachten.

Nieuws

meer nieuws