Advies nodig? Bel 0528 - 853555Neem contact op

  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Beheer en onderhoud woningbouw

Kiest u voor het beheer en onderhoud van woningbouw door Fieten Totaalbouw, dan kiest u voor gespecialiseerd en professioneel advies op het gebied van onderhoud en beheer gericht op veiligheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Echt een totaalplaatje dus. Wij zorgen er tevens voor dat woningen een langere levensduur hebben, zodat u er nog meer plezier aan kunt beleven. Graag vertellen we u er nog wat meer over.

Woningbeheer

Waarom zou u het beheer van uw woning in handen leggen van Fieten Totaalbouw? Simpel: u heeft er geen omkijken meer naar, terwijl u wel geniet van het rendement uit uw belegging. Het fiscale aspect speelt uiteraard ook een rol; er kunnen interessante belastingvoordelen kleven aan het uit handen geven van woningbeheer. Bespreek de opties met uw belastingadviseur en neem contact op met ons, zodat we samen kunnen overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Onderhoud woningen

Als een woning eenmaal gebouwd is, wil dit niet zeggen dat er nooit meer aan wat hoeft te gebeuren. Een goed onderhoud is dan ook het halve werk. Fieten Totaalbouw voorziet dit graag voor u. Dit houdt in dat u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw woning heeft. Mankeert er wat aan uw woning? Geen probleem: Fieten Totaalbouw schiet u hierbij te hulp! U kunt hierbij denken aan het vervangen van ramen, kozijnen en/of daken als deze aan vervanging toe zijn. Ook voor het herindelen van ruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen extra muren plaatsen, doorbreken en ga zo maar door. Zo creëert u een heel ander plaatje. Natuurlijk kunnen we nog meer aanpassingen doorvoeren, indien gewenst. Hiervoor kunt u terecht onder het kopje “verbouwen”. Fieten Totaalbouw neemt het totale proces graag voor haar rekening: ook voor het beheren en onderhouden van uw woning! We ontzorgen daar waar nodig en leveren uitstekende kwaliteit in combinatie met concurrerende prijzen.

Nieuws

meer nieuws