Advies nodig? Bel 0528 - 853555Neem contact op

  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Bouwbegeleiding

Als u aan het begin staat van bouw- of verbouwplannen, kunt u rekenen op een ingewikkeld proces dat bestaat uit een continue bewaking van prijs, kwaliteit en voortgang. U wilt uiteraard tot een betaalbaar en kwalitatief uitstekend eindproduct komen. Bent u op zoek naar bouwbegeleiding vanaf het begin tot aan het einde? Wilt u ook overleggen met onderaannemers, de planning bewaken en kosten in toom houden? Hulp bij financiering en hulp bij het aanvragen van vergunningen? Dan bent u bij Fieten Totaalbouw aan het juiste adres! Wij zorgen voor één aanspreekpunt voor het gehele traject en ondersteunen particulieren en bedrijven van idee tot en met oplevering.

Een transparante werkwijze

Fieten Totaalbouw verdient kosten voor u terug door de transparante werkwijze waarmee wij onze klanten ondersteunen. Wij kunnen activiteiten in z’n geheel voor u uitvoeren, maar kunnen dit ook doen als deelopdracht. Hoe dan ook, wij zijn niet alleen voordeliger dan concurrenten – maar óók voordeliger dan wanneer u alles zelf zou doen. Wij communiceren helder en duidelijk, hebben flinke vakkennis, geven begeleiding en advies op maat en voorkomen budgetoverschrijdingen. Fieten Totaalbouw weet als geen ander wat belangrijk is voor u. Er wordt altijd tot in detail overlegd met de klant, zodat voor beide partijen duidelijk is welke afspraken er gemaakt zijn en nageleefd dienen te worden. Wensen worden duidelijk omschreven en opgenomen in de offerte, waardoor onnodige kosten voorkomen kunnen worden. Fieten Totaalbouw controleert ook voor u of alles op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Hoe lastig de details ook zijn, wij leiden u probleemloos naar de oplevering tegen een zo laag mogelijk bedrag en een zo hoog mogelijke kwaliteit. Tijd, kosten en energie zijn factoren die Fieten Totaalbouw als geen ander kan combineren.

Welke begeleiding past bij mij?

Bij Fieten Totaalbouw kunt u kiezen voor begeleiding bij een bepaald onderdeel of bij een combinatie van verschillende onderdelen, maar ook voor een complete bouwbegeleiding. Wilt u een vaste prijs afspreken of heeft u liever dat we werken op uurbasis? Wat u het meest prettig vindt, is bij ons mogelijk! Van offertes vergelijken tot de complete bouwbegeleiding: Fieten Totaalbouw regelt het voor u.

Nieuws

meer nieuws