Advies nodig? Bel 0528 - 853555Neem contact op

  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Nieuwbouw

Nieuw gebouwde constructies kunnen worden gedefinieerd aan de hand van de term “nieuwbouw”. Over het algemeen worden hier ook bebouwingen van dertig jaar of jonger mee bedoeld, of gebouwen die na de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd. Deze zijn te onderscheiden als “nieuwe nieuwbouw” en “oude nieuwbouw”. Nieuwbouw kan slaan op woningbouw, maar ook op de bouw van bedrijfspanden. Fieten Totaalbouw is een toegewijd nieuwbouwer die veel kennis heeft van de hedendaagse trends. Graag vertellen we u er wat meer over.

Woningbouw en bedrijfspanden

Door de crisis is de woningbouw flink ingezakt, wat ervoor zorgt dat er in Nederland nog altijd een tekort is aan woningen. De bevolking groeit en de huishoudens worden kleiner. Gelukkig probeert de overheid om de woningbouw zo goed mogelijk op gang te houden. Met bedrijven als Fieten Totaalbouw wordt hier hard aan gewerkt. Of u nu alleen wilt gaan wonen, samen met uw partner of met een groot gezin. Een nieuwbouw woning kan geheel naar eigen wens worden ingericht, waar Fieten Totaalbouw u graag bij helpt. Hetzelfde geldt voor bedrijfspanden. Van hypermoderne strakke vormgeving, tot klassiekere panden. Van grootschalige projecten tot eenmanszaken. Fieten Totaalbouw denkt met u mee.

Van tekening tot oplevering

Fieten draagt niet voor niets de naam totaal bouw. Wij verzorgen het gehele project voor u, dus van tekening tot oplevering. Voor de tekeningen en het ontwerp wordt nauw samengewerkt met u als klant, zodat het nooit afwijkt van uw wensen. We gaan in opdracht verder met de bouw, waarbij we u periodiek op de hoogte houden. Pas wanneer de bouwplannen van A tot Z zijn uitgewerkt en het project als klaar is bestempeld, leveren wij het op. Om het plaatje compleet te maken, bieden wij u ook hulp bij financiering en de aanvraag van bouwvergunningen. Fieten Totaalbouw maakt zijn naam waar!

Nieuws

meer nieuws