Advies nodig? Bel 0528 - 853555Neem contact op

  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3

Verbouwen

Een van de eerste dingen die u moet doen als u wenst te verbouwen, is uzelf oriënteren. Waar wilt u beginnen en met welke kosten krijgt u te maken? Fieten Totaalbouw verzorgt niet alleen de verbouwing zelf, maar begeleidt u ook met het gehele traject ernaar toe. Zo kunt u de verbouwing verstandig en stapsgewijs aanpakken.

Stapsgewijs te werk

Fieten Totaalbouw begint altijd met een goede voorbereiding, door samen met u te oriënteren en uw wensen te inventariseren. Wij stellen vervolgens een gedetailleerde offerte op aan de hand van uw financieringsmogelijkheden en helpen u bij het verkrijgen van vergunningen (indien nodig). Aan u de keuze of u het gehele offerteproces uit handen geeft, of dat u zelf een keuze maakt. Pas als u als klant en wij als uitvoerende het eens zijn met het plan van A tot Z, de bouwvergunning is aangereikt en wanneer de financiering rond is, kan het project beginnen. U kunt hierbij denken aan het aanbouwen van serres, het bouwen van garages, het realiseren van tuinoverkappingen, het zetten van nieuwe ramen, deuren en kozijnen, maar we kunnen natuurlijk ook uw badkamer (bijvoorbeeld tegelwerk) onder handen nemen. Op het moment dat de verbouwing klaar is, vindt de oplevering plaats. Ook na de oplevering staat Fieten Totaalbouw uiteraard voor u klaar. Zo informeren we u over de garanties waar u op mag rekenen. Zorgeloos wonen en blijven wonen, doet u samen met Fieten Totaalbouw.

Duurzaam en betrouwbaar

Fieten Totaalbouw houdt er te allen tijde rekening mee dat het milieu niet vergeten wordt. Dit doen wij door te werken met middelen die zo min mogelijk CO2-uitstoot met zich meebrengen. Tevens hebben wij al jarenlang uitstekend contact met regionale bedrijven uit de bouwsector. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige kwaliteit leveren. U kunt dus rekenen op expertise en een grootse aanpak van het hele project, voor scherpe prijzen. Gaat u samen met ons de uitdaging aan?

Nieuws

meer nieuws